About Us

Tko smo mi

Međunarodni distributer sigurnosnih i mrežnih rješenja

O Netsafe-u

NetSafe je vodeći međunarodni distributer s dodanom vrijednošću, osnovan 2004 godine s dugogodišnjim iskustvom i rezultatima u rastu poslovanja zastupanih vendora i partnera integratora.

Radimo isključivo kroz kanal (naše partnere), a naš porfolio obuhvaća mrežnu sigurnost, fiksne mreže, bežične mreže, zaštitu klijenata, pohranu podataka i sigurnosna rješenja u cloudu. Sa specifičnim fokusom  na naše partnere i podršku njihovom poslovanju, pružamo tehničku podršku i držimo edukaciju našim partnerima. Naše usluge dodane vrijednosti uključuju konzultacije, dizajn tehničkih rješenja, prodajnu podršku, postprodajnu podršku, autorizirane treninge, logistiku i podršku u marketingu.

S centralnim uredom u Bukureštu, NetSafe grupa ima i lokalne urede u Hrvatskoj, Sloveniji, Bugarskoj i Moldaviji. NetSafe grupa je regionalni distributer za Fortinet, Keysight IXIA, A10 Networks, Fidelis cybersecurity, BackBox i Rackmount.IT u jugoistočnoj Europi, pokrivajući sa skoro svim uslugama i proizvodima sljedeće zemlje: Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru, Albaniju, Rumunjsku, Bugarsku i Makedoniju.

Netsafe je distributer s dodanom vrijednošću specijaliziran za:
  • Network security
  • Data center security (physical and virtual)
  • Cloud security
  • Secure (wired and wireless) access
  • Infrastructure (switching and routing) security
  • Content security
  • Endpoint security
  • Application Security


Autorizirani trening centar

Netsafe je Fortinetov autorizirani trening centar (Atuhorized Trainig Center). S osam godina iskustva pružamo kvalitetnu edukaciju.

Centar za podršku

Kroz naš centar za podršku pružamo predprodajnu, postprodajnu i tehničku podršku za sve naše Partnere.

Regionalni distributer

Kao regionalni distributer pomažemo našim Partnerima u razvijanju svojeg poslovanja na području našeg teritorija.

0
+
solutions delivered
0
Years in Business
0
active partners
0
employee

Krenite u partnerstvo s Netsafeom

Saznajte kako možete unaprijediti svoje poslovanje s našim distribucijama

Naš partnerski program je zamišljen kao uska i dugoročna suradnja s partnerima kojima pružamo našu besplatnu prodajnu i tehničku podršku.