Fortinet Online Fast-Track: ZTNA FortiClient and FortiEDR

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Fortinet Online Fast-Track: ZTNA FortiClient and FortiEDR

April 16 @ 10:00 am - 1:00 pm UTC+1

Poštovani partneri,

NetSafe – Vaš distributer Fortineta za Hrvatsku i Sloveniju, Vas poziva na besplatni webinar i radionicu koju ćemo održati 16.04.2021, a na kojem ćemo vas upoznati s mogućnostima Fortinet ZTNA Endpoint rješenja – FortiClient i FortiEDR.

FortiClient je klasično Endpoint rješenje namijenjeno za detekciju prijetnji na klijentima. Rješenje omogućava i  provjeru usklađenosti klijenata, vulnerability i inventory scan, a sve kako bi klijent bio usklađen s korporativnim politikama. U slučaju spajanja u Fortinet Security Fabric omogućava i automatizaciju kroz integraciju s Endpoint Management Serverom (EMS).  Tu su i mogućnosti korištenja IPSec i SSL VPN pristupa, Single Sign-on i MFA.

FortiEDR je novije i naprednije rješenje koje s Next generation AV mogućnostima omogućava real-time zaštitu. FortiEDR proaktivno smanjuje površinu napada korišenjem svojih mehanizama koji provjeravaju izvođenje svih procesa na klijentu. Rješenje se ne oslanja na antivirusnu bazu potpisa. Rješenje ima i ugrađene mehanizme za definiranje automatskih akcija kod detekcije prijetnji.

Fortinet Endpoint rješenja odgovaraju na sve izazove koje nam donosi ZTNA – Zero Trust Network Access, kroz integrirano i automatizirano rješenje koje se povezuje u Fortinet Security Fabric.

Nakon prezentacije moći ćete se spojiti i na remote lab u kojem ćete moći konfigurirati FortiClient EMS sustav ili FortiEDR sustav (ili oba sustava) i upoznati se s prezentiranim mogućnostima.

Agenda

10:00 – 10:45   Prezentacija – Danijel Šurina, NetSafe

10:45 – 11:00  Odmor

11:00 – 13:00   Hands-on radionica – Luka Babajko, NetSafe

Zašto se prijaviti na Fast-Track radionicu?

Sudionici koji sudjeluju naučit će:

  • Kako integrirati FortiClient EMS u Security Fabric
  • Kako koristiti FortiClient anti-exploit mogućnosti
  • Kako konfigurirati FortiClient EMS za korištenje TAG-ova koji se koriste za dinamičku kontrolu na FortiGate uređajima
  • Kako odraditi forenzičku analizu na FortiEDR-u

Za prijavu pošaljite mail na: prodaja@netsafe.hr do 15.04.2021.

Kod prijave molimo da napomenete hoćete li raditi hands-on demo. Broj mjesta je ograničen i svaku prijavu ćemo razmotriti. Link za registraciju ćemo Vam poslati nakon izvršene prijave.

Details

Date:
April 16
Time:
10:00 am - 1:00 pm
Event Categories:
,
Event Tags:
, ,
Website:
www.netsafe.hr

Organizer

Netsafe
Website:
www.netsafe.hr