8 godina Fortinet distribucije u Hrvatskoj

8 godina Fortinet distribucije u Hrvatskoj 

Tvrtka NetSafe (Sigurna mreža d.o.o.), distributer IT sigurnosnih rješenja s dodanom vrijednošću, utemeljena je u Zagrebu prije osam godina.  Dio smo NetSafe solutions grupacije koja uz centralu u Rumunjskoj ima i svoje podružnice u Sloveniji, Bugarskoj i Moldaviji. Na našem tržištu smo i prije 2012. bili zastupljeni preko naše centrale koja je osnovana 2004. godine.

Tijekom tog razdoblja specijalizirali smo se za distribuciju IT sigurnosnih rješenja i od tada pružamo podršku u rastu i svim našim vendorima i svim našim poslovnim partnerima. Radimo preko partnerskog kanala, a naš portfolio sadrži IT sigurnosna rješenja, mrežna rješenja, bežična rješenja, sigurnosna rješenja za zaštitu clouda, rješenja za testiranja i vidljivost, rješenja za dostupnost aplikacija…

Veliki broj partnerskih kompanija,  besplatna tehnička  i prodajna podrška, profesionalni servisi, veliki broj održanih edukacija i poslovnih seminara, edukacijski centar, dediciranost na sigurnosna rješenja, spremnost na podršku partnerima, veliki lager opreme. Ovo su samo neke od naših prednosti na tržištu.

Za više detalja i  sve ostale informacije slobodno nas kontaktirajte.

Vaš NetSafe!

 

office@netsafe.hr | ured: +385 1 3894 520

Share this post