NetSafe obilježava 10 godina rada u Hrvatskoj i 10 godina Fortinet distribucije!

NetSafe obilježava 10 godina rada u Hrvatskoj i 10 godina Fortinet distribucije!

NetSafe (Sigurna mreža d.o.o) je dugogodišnji distributer s dodanom vrijednošću (Value Added Distributor) specijaliziran za prodaju mrežnih i sigurnosnih rješenja. Ovaj mjesec obilježavamo 10 godina postojanja u Hrvatskoj.  NetSafe grupa osnovana je 2004. godine u Rumunjskoj, a od 2012. godine imamo i ured u Zagrebu.

Kao distributer rješenja s dodanom vrijednošću, pomažemo organizacijama u njihovim potrebama kod implementacije rješenja za kibernetičku sigurnost i digitalnu transformaciju. Prema našem iskustvu, mnoge tvrtke nisu u potpunosti svjesne kompleksnosti i mogućnosti različitih rješenja za kibernetičku sigurnost i načina na koji im mogu pomoći da izbjegnu skupe povrede podataka. S profesionalnim vještinama i dugogodišnjim iskustvom na tom području, pomažemo kod povećanja zadovoljstva klijenata i istovremeno smanjuje bespotrebne troškove.

Kroz 10 godina NetSafe je stekao velika iskustva u zastupanju proizvođača i podrške prodaji integratorskim poduzećima u regiji (najviše Hrvatska ali uz to su prisutni i u Sloveniji i Bosni i Hercegovini).

Radimo isključivo kroz kanal (vendor-distributor-partner-end user), a portfelj nam obuhvaća sigurnosna rješenja, mrežna rješenja, rješenja za zaštitu endpointa, cloud zaštita… Rješenja su namijenjena za male korisnike, srednje korisnike, velike korisnike i ISP-ove. NetSafe svoj fokus vidi u podršci partnerima i njihovom poslovanju. Usluge dodane vrijednosti uključuju konzultacije, dizajn tehničkih rješenja, prodajnu podršku, postprodajnu podršku, edukaciju, logistiku i podršku u marketingu. Neka od rješenja koje zastupamo su: Fortinet, Keysight IXIA, A10 Networks, Fidelis cybersecurity, Rackmount.IT. NetSafe-u fokus nije samo na prodaji, već nam je cilj suradnja s partnerima i podrška kroz cijeli prodajni ciklus . NetSafe će vam pomoći da svoj posao obavite brže, lakše i bolje.

Osim što slavimo 10. rođendan, također slavimo i 10 godina lokalne Fortinet distribucije, koje je najimplementiranije mrežno sigurnosno rješenje u regiji. Fortinet je jedina tvrtka koja kroz integrirani pristup ima sigurnosna rješenja za zaštitu mreže, krajnjih korisnika, aplikacija, podatkovnih centara i clouda što potvrđuje i nezavisna certifikacijska kuća Gartner,  gdje se Fortinet niz godina nalazi među liderima na tržištu. Fortinetov integrirani pristup, koji se naziva Security Fabric, omogućava povezivanje end-to-end sigurnosnih rješenja koja pokrivaju sve vrste korisnika i sve moguće vektore napada na vaše računalne mreže i podatke. Povezivanje je moguće s Fortinet rješenjima, ali i s rješenjima drugih proizvođača.

Kroz godine distribucije stvorili smo veliku ekspertizu na području rješenja koja Fortinet nudi pa tako članovi NetSafe tima pružaju, presales podršku, tehničku podršku i još niz prodajnih usluga.

NetSafe iz godine u godinu bilježi poslovni rast, a nedavnom akvizicijom od strane Nuvias grupe taj rast će se samo ubrzati. Ova akvizicija će nam pomoći u daljnjem rastu tvrtke, a znanje i podrška koju donosi Nuvias grupa  poboljšat će podršku svim partnerima.

“Na taj način osiguravamo kvalitetu naših usluga koje kao distributer s dodanom vrijednošću pružamo svim našim poslovnim partnerima. Nuvias grupa  je idealan partner NetSafea koji će nas podržati u radu na našem tržištu i omogućiti da učvrstimo svoju poziciju vodećeg distributera koji u svom portfelju ima cyber security rješenja više proizvođača. Želimo biti i predvodnik digitalne transformacije te sa svojim znanjima pomoći partnerima u implementaciji takvih sustava“, ističe Danijel Šurina, Country Manager za Hrvatsku, kaže kako će NetSafe nastaviti samostalno poslovati unutar Nuvias grupe.

Ponosni smo na sve što smo do sada napravili,  a planova za sljedećih 10 godina ima i više!

I za kraj i dalje se držimo naše poslovice: “Stay Safe with NetSafe”!
Share this post