Nova distribucija u NetSafe ponudi – Juniper Networks

NetSafe, tvrtka Nuvias grupe, postao je regionalni distributer Juniper Networks rješenja u Hrvatskoj, Sloveniji, Rumunjskoj i Bugarskoj

Zadovoljstvo nam je najaviti širenje našeg portfelja sigurnosnih i mrežnih rješenja kroz partnerstvo s kompanijom Juniper Networks. Ova distribucija i zajednička suradnja ima za cilj podržati naše partnere na način da im se ponude inovativna rješenja i usluge koje Juniper Networks ima u svom portfelju.

Zajedno s Juniper Networks, NetSafe je osmislio potpuni program za razvoj partnera u kanalu, koji nadopunjuje Juniperov postojeći program,  kako bi se stvorile nove prilike za razvoj poslovanja. Program nudi tehničku, prodajnu i marketinšku obuku kako bi se povećale poslovne prilike na tržištima visokog rasta, kao što su umrežavanje vođeno umjetnom inteligencijom, wired and wireless, Secure SD-WAN i automatizacija podatkovnih centara.
NetSafe će osigurati distribuciju Juniper Networks rješenja u Hrvatskoj, Sloveniji, Rumunjskoj i Bugarskoj kroz širenje mreže poslovnih partnera i kroz različite pogodnosti: pretprodaja, podrška nakon prodaje i brza isporuka.

NetSafe je distributer s dodanom vrijednošću za mrežnu sigurnost, umrežavanje, bežično povezivanje i sigurnost u cloudu velikog broja tvrtki. Sa iskustvom od preko 16 godina na tržištu, NetSafe uspijeva održati korak s neprestanim promjenjivim tehnološkim rješenjima i povećava poslovne mogućnosti kako svojih dobavljača, tako i svojih partnera. Od ove godine NetSafe je dio Nuvias Grupe, vodećeg Juniper Networks distributera u EMEA regiji.

 

Za više detalja kontaktirajte nas:

prodaja@netsafe.hr | ured: 01 3894 520

Share this post