Promocija Fortinet 2021

Osigurajte vaše računalne mreže i IT sustave pomoću Fortinet rješenja!

 

 

 

FORTINET JE NAJBOLJA ZAŠTITA OD CYBER PRIJETNJI

U nazad godinu dana broj otkrivenih kibernetičkih napada na državne tvrtke se udvostručio. No, nisu oni jedini koji se susreću sa cyber prijetnjama. Zbog nižeg stupnja zaštite male i srednje tvrtke svakodnevno su sve više izloženije ozbiljnim cyber prijetnjama.

Neke od najčešćih cyber prijetnji su: malware zlonamjerni programi, web-based napadi, phishing e-mail napadi, web application napadi, spam e-mail poruke itd.

Fortinet je jedina tvrtka koja kroz integrirani pristup ima sigurnosna rješenja za zaštitu mreže, krajnjih korisnika, aplikacija, podatkovnih centara i clouda što potvrđuje i nezavisna certifikacijska kuća Gartner,  gdje se Fortinet niz godina nalazi među liderima na tržištu. Fortinetov integrirani pristup, koji se naziva Security Fabric, omogućava povezivanje end-to-end sigurnosnih rješenja koja pokrivaju sve vrste korisnika i sve moguće vektore napada na vaše računalne mreže i podatke. Povezivanje je moguće s Fortinet rješenjima, ali i s rješenjima drugih proizvođača.

Jednostavna rješenja koja pokrivaju samo određene segmente zaštite više nisu dovoljna, za kompletnu zaštitu potreban je cjeloviti pristup koji Fortinet razvija od svojih početaka. Posebno poznat i priznat Fortinetov proizvod je FortiGate- Enterprise Firewall koji može pokriti potrebe svih vrsta korisnika i omogućiti im Next Generation zaštitu. Uz FortiGate postoji i niz drugih proizvoda koji se mogu integrirati zasebno ili zajedno s FortiGate rješenjem. To omogućuje jednostavnu i potpunu sigurnost korisničke infrastrukture kroz zaštitu mreže, data centar zaštitu, cloud zaštitu, sigurni pristup (žični i bežični), infrastrukturnu zaštitu (preklopnici i usmjerivači), zaštitu sadržaja, zaštitu krajnjih korisnika te zaštitu aplikacija.

Današnji hakeri znaju da su najslabije karike korisnici softvera poput Exchange email sustava i Outlook e-mail klijenta, a prosječni  zaposlenici neće obraćati pažnju kritičnim elementima poput imena domene ili potpisa unutar emaila. Iako danas već svi IT administratori uvode vizualna upozorenja unutar poruka koje dolaze izvan organizacije, problem je kada maliciozna poruka stiže od provjerenog partnera ili čak od kolege čiji je identitet (i mailbox) uspješno ukraden.

Napadači očekuju financijsku korist, a kako su mehanizmi i metode postale sve kompleksnije, hakeri  često uspijevaju u nanošenju štete tvrtki, zato je bitno da sva mala i srednja poduzeća imaju sigurnosne sustave koji će im pomoći u otklanjanju takvih prijetnji.

Javite nam se kako biste dobili besplatne konzultacije i više informacija o Fortinet rješenjima koja najbolje odgovaraju Vašim potrebama.

Kontaktirajte nasFortinetIXIAA10BarracudaBackBoxLiveAction


Krenite u partnerstvo s NetSafeom

Saznajte kako možete unaprijediti svoje poslovanje s našim distribucijama

Naš partnerski program je zamišljen kao uska i dugoročna suradnja s partnerima kojima pružamo našu besplatnu prodajnu i tehničku podršku.