Nova distribucija u NetSafe ponudi – Rackmount.IT

Netsafe je postao ekskluzivni distributer Rackmount.IT rješenja u Hrvatskoj, Sloveniji, Rumunjskoj, Bugarskoj i Moldaviji

Zadovoljstvo nam je najaviti širenje našeg portfelja sigurnosnih i mrežnih rješenja kroz partnerstvo s kompanijom Rackmount.IT.

Netsafe, distributer s dodanom vrijednošću za mrežnu sigurnost, umrežavanje, bežična i visokokvalitetna sigurnosna rješenja u oblaku preuzima distribuciju na regionalnoj razini za proizvode Rackmount.IT, kao rezultat partnerstva dogovorenog za cjelokupni portfelj nizozemske kompanije.
Rackmount.IT nastoji razviti visokokvalitetne setove nosača (rack-mount kits) namijenjene za ugradnju desktop modele firewal-ova u mrežne ormare. Sustavi koje je razvio Rackmount.IT donose dodanu vrijednost zahvaljujući brojnim prednostima kao što su: niska cijena, prednji priključci, osigurano napajanje i prilagođeni otvori za pravilan protok zraka.
Postoje tri vrste setova za ugradnju u mrežne ormare: standardni setovi, setovi za industrijsku opremu i potpuno prilagođeni setovi, posebno izrađeni da zadovolje potrebe kupaca u vezi s vrstom ugradnje i njihovom lokacijom. Kompleti su dostupni za brojne desktop modele vodećih svjetskih proizvođača: Fortinet, Barracuda Netwoks, Cisco, Meraki, Check Point, Palo Alto Networks, Sophos, SonicWall, Vertiv i Watch Guard.
Netsafe će osigurati distribuciju Rackmmount.IT proizvoda u Hrvatskoj, Sloveniji, Rumunjskoj, Bugarskoj i Moldaviji kroz širenje mreže poslovnih partnera i koja nudi različite pogodnosti: pretprodaja i podrška nakon prodaje i brza isporuka.
„Naše partnerstvo s Rackmount.IT nadopunjuje naš portfelj opreme i rješenja koje svakodnevno nudimo našim poslovnim partnerima i to sa iskustvom na tržištu od preko 16 godina“, rekao je Doru Manea, izvršni direktor Netsafe Solutionsa.
***
Netsafe Solutions je distributer s dodanom vrijednošću za mrežnu sigurnost, umrežavanje, bežičnu i sigurnosnu sigurnost u cloudu velikog broja tvrtki. Sa iskustvom od preko 16 godina na tržištu, Netsafe Solutions uspijeva održati korak s neprestanim promjenjivim tehnološkim rješenjima i povećava poslovne mogućnosti kako svojih dobavljača, tako i svojih partnera.

 

Za više detalja kontaktirajte nas:

prodaja@netsafe.hr | ured: 01 3894 520

Share this post