Rackmount.IT

Rack-mount nosač za vaš desktop firewall

Rackmount.IT - Rack-mount nosač za vaš desktop firewall

Rackmount.IT nosači imaju više prednosti u odnosu na standardne industrijske nosače proizvođača.

PERFECT FIT Rackmount.IT se pobrinuo za pouzdano rješenje za vaše desktop firewallove. Svaki nosač je dizajniran prema specifičnim zahtjevima proizvođača i vaš firewall će se savršeno ugraditi u  za njega predviđeno mjesto. Rackmount.IT vam osigurava sve kablove i dijelove za savršenu ugradnju vašeg firewalla. Sve konekcije s vašeg firewalla su izvedene na prednju stranu i omogućuju jednostavan pregled i dostupnost svih konekcija.

KEEP IT COOL Postavljanjem vašeg firewalla direktno na policu ili na drugi uređaj vaš firewall će se možda pregrijati. Za ovaj slučaj se više ne morate brinuti. Svaki nosač je namijenjen za specifični uređaj i svaki nosač ima optimalno dizajnirano strujanje zraka koje osigurava da se vaš uređaj nikada ne pregrije.

POWER Neučvršćeni uređaj ili neprimjereno postavljeno napajanje može uzrokovati prekid rada vašeg uređaja. Sa učvršenim uređajem i napajanjem ovo vam više nikada neće biti slučaj.

Pregled podržanih proizvođača i modela dostupan je u nastavku:

Barracuda

Cisco / Meraki

Check Point

Fortinet

Palo Alto

Sophos

SonicWall

Vertiv

WatchGuard

Krenite u partnerstvo s NetSafeom i Rackmount.IT-em

Saznajte kako možete unaprijediti svoje poslovanje s našim distribucijama

Naš partnerski program je zamišljen kao uska i dugoročna suradnja s partnerima kojima pružamo našu besplatnu prodajnu i tehničku podršku.